He aha te utu silicone e piki haere ana?Kua whiwhi koe i nga korero hou?

Mai i te tau 2021, kei te piki haere tonu te tono o te maakete silicone o te ao, i runga i te whakahekenga me te tangohanga o te kaha ki tawahi.I te mea ko te mana o te mate uruta hou, ka kaha te kaha o te maakete o roto i nga tono, ka piki ake te ota o te hinonga o raro o te silicone, he iti tonu nga raarangi a nga kaihanga monomer o roto, ina koa i te haurua tuarua o te whakaputanga o te monomer o roto i te kaha hou kaore i neke atu i te tumanako ", te DMC tata. Ko te taumahatanga o te tuku waahi, me te hanga monomer silicone ka piki ake nga utu rauemi mata, Ko te utu o te maakete o DMC kei te piki haere tonu nga taumata hou, me te piki haere tonu o nga utu rauemi mata kua nui te pehanga ki nga hinonga o raro o te silicone, na te mea i pa te kino. i runga i te whanaketanga hauora o te ahumahi. I panuitia e JWT te whakatikatika utu ki o taatau kaihoko, hei utu mo te whakaputangapapapātuhi siliconeka ara ake i raro i tenei pehanga kaore i rite.

I tua atu, tKo te nui o te utu o te silicone, e pa ana ki te kaupapa here "whakahaere takirua o te kohi hiko". Na te whakaurunga o nga mana motuhake me nga rohe whakaputa i nga waahi maha, kua tino pa te whakaputanga o te silicone ahumahi.He rite ano ki a JWT, to maatau kaha whakaputapapapātuhi siliconeka tino heke iho i nga tikanga noa.

Anei tKo te whakatikatika utu hou mai i teokirikariki rganicemākete: I muri i te Mid-Autumn Festival, whakarewa silicon 20,000RMBi roto2 nga ra.I te Hepetema.24th, 421# hiakokoeke matūei piki te whakarewa ki te 65500RMB/ton, me te pikinga o ia marama neke atu i te 127%.I runga i te kaha tautoko o te mutunga rauemi mata, peke hoki DMC tonu.I te Hepetema.26th, te korero hou oakaihangamai i a StukungaPorowiniko 63300RMB/ton, i piki ake ma te 20,000RMB/ton i roto i nga ra mahi 4 anake i muri i te hakari.Ahakoa ko etahi atu wheketere monomer auraki i whakahua noa i te Paraire, i kii a DMC 60000-60500RMB/ton, i whakawhäitihia kia whiwhi ota i roto i te haora kotahi, katahi ka kati tonu.No te Hepetema.26, DMC i piki ake i te 64% i roto i te marama me te 240% tau-i-tau.Ko te utu o shinu ilicone, rapa silicone tukutahilymaranga.


Wā tuku: Hepetema-30-2021